?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 03.09.2019
Торгово-виробничий комплекс
Lot number of the Customer | 1 | |
TenderID | UA-PS-2019-09-03-000007-1 | |
?:api id internal | 2763d8bc63af4f61a1b527ba38a3dcaf |
The initial sale price of the lot is
1`200`000.00 uah (WAT included)
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite
Bank
Official name | ТОВ "ТОРГОВО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА "ЕРМІЙ-МАРКЕТ" У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ" | |
USREOU code/ ITN | 21372837 | |
Legal address | 20800, Україна, Черкаська область, Кам'янський район місто Кам'янка, ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА будинок 2 А |
Auction is announced
03.09.19
till 29.09.19
till 29.09.19
29.09.19
Information about the lot
Загальна територія: асфальтовна, огородженна бетоним парканом - 0,13Га. На території є гараж для автотранспорту (25м2) та літній торговий павільйон (26м2).
Lots are exhibited | repeated (for the second time) | |
Amount of the minimal step of auction | 12`000.00 uah | |
Guarantee fee | 12`000.00 uah |
Procurement specifications
1) |
Торгово-виробничий комплекс з виготовлення м'ясної продукції
Торгово-виробничий комплекс, до складу якого входить м'ясопереробний цех потужністю 300 кг продукції за добу (90м2), продуктовий магазин з обладнанням (48м2), кафетерій (30м2), адміністративні приміщення (22м2), побутові приміщення (15м2), допоміжні приміщення (15м2) та підвальні приміщення (208м2).
CAV-PS code: 05111000-6 - М'ясопереробні підприємства
CPVS code: DA04-3 - Приватний
Location of the property : 20800, Україна, Черкаська область, Кам'янка, Шевченка 2А
|
90 метр квадратний |
2) |
Продуктовий магазин з обладнанням
CAV-PS code: 04222000-0 - Магазин (гастроном, універмаг, мінімаркет), аптека, перукарня, хімчистка, пральня, лікарняно-оздоровчий заклад, фізкультурно-оздоровчий заклад тощо
CPVS code: DA04-3 - Приватний
Location of the property : 20800, Україна, Черкаська область, Кам'янка, Шевченка 2А
|
48 метр квадратний |
Dates and terms
Enquiry period end date | 29.09.2019 20:00 | |
Proposals start date | 03.09.2019 11:06 | |
Proposals end date | 29.09.2019 20:00 | |
End date of editing period: | 24.09.2019 20:00 | |
Date and time of the last changes: | 03.09.2019 11:06 |